Kendi İşimi Yapıyorum!

Kendi İşinizi Yapmak Sizin İçin Ne Kadar Önemli?

Girişimci ruhlu çok sayıda insan kendi işini yapma cesaretini göstermediği için potansiyelini iş yaşamında sergileyemez. Kariyerinize kendi işinizde devam etmek sizin için ne kadar önemli ise, bu uğurda o kadar başarılı olabilirsiniz.

Kendi işinde çalışmak, her zaman cazip olmuştur. İstediğiniz zaman işe gitmek, iş planınızı kendinize göre ayarlamak ve çocuklarınıza miras bırakabileceğiniz bir işinizin olması hayallerdeki yerini her zaman korur.

Ancak bu süreçte bazı zorluklarla karşılaşılabilir. Her şeyden önce seçtiğiniz her sektörün kendi içinde rekabetçileri ve riskleri vardır. İş alanına göre doğru bir bütçe planlaması yapmanız önemli ve önceliklidir. Yeni işinizi kuruncaya kadar sosyal hayatınızın düzeninde ciddi değişiklikler olur. Ailenize ve kendinize daha az zaman ayırabilirsiniz.

Her işin riskleri ve zorlukları vardır. Bunları göze almadan başarıya ulaşamazsınız. Ama kendi işinizin düzenini kurduktan sonra da PATRON SİZSİNİZ !

Kendi İşinizi Yapmanın Önemi

Başkasının işinde veya devlet kurumlarında çalışmak, her ne kadar işsiz olmaktan iyi olsa da bu aynı zamanda çok sayıda sorunla baş etmeniz demektir. İşe yetişmek için her sabah erkenden kalkmalısınız. Geç kalarak yöneticinize hesap vermek istemezsiniz. Yaz kış her mesai gününde işe yetişmek zorundasınız.

Pazartesi sendromundan resmi tatillerde çalışmak zorunda kalmaya, yıllık izin sorunlarından haftalık izinlerin iptal edilmesine kadar çok sayıda sorunu göğüslemelisiniz!

Peki, kendi işinizi yaparsanız nelerle karşılaşırsınız?

  • Belki de en önemlisi, işten atılma riskiniz olmayacak! Kendi işinizde en tepe pozisyondasınız. Kademeniz üzerinde sizden bağımsız plan yapan birileri yok. Yani artık kontrol sizde!
  • İlk başlarda boş zaman bulamayabilirsiniz. Gece gündüz çalışmanız gerekebilir. Hafta sonu tatilleriniz her zamanki gibi olmayabilir ! Ama işinizi rayına koyduktan sonra kendinize ait boş zamanları dilediğiniz gibi yaratabilecekisiniz.
  • Aileniz için güzel bir gelecek ve miras hazırlayabilirsiniz. Boş vakitlerinizde eşiniz veya çocuklarınızla vakit geçirme fırsatınız olur. Çocuklarınıza da kendi işinde çalışma fırsatı vermiş olursunuz.
  • Prestijli ve girişimci bir çevreniz olur. Kendi işini yapan insanlarla diyalog kurmaya başlarsınız. Sizin gibi girişimcilerle yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Yeni işler, yeni çevreler ve kendinize ait yeni bir hikâye… Kulağa hoş geliyor değil mi?
  • Finansal özgürlük kazanırsınız. Maaş gününü beklemek zorunda kalmazsınız. Çocuğunuza her gün harçlık verebilirsiniz. Bu da özgüveninize büyük katkı sağlar.
  • Kendi işinizde bir marka olabilirsiniz. Örneğin; gayrimenkul danışmanı olarak kendi işinizi kurduğunuzda bulunduğunuz bölgedeki mülk alım satım işlemlerindeki başarılarınız sizi bir marka haline getirebilir. Yani gayrimenkul işlemlerinde ilk olarak siz hatırlanırsınız!
  • Sosyal sorumluluk projelerine katılarak hem işinizi hem de isminizi hayırlı işlerde duyurabilirsiniz. Böylece yardımsever bir girişimci olarak anılırsınız.
  • Ayrıca, size işinizi soranlara gururla vereceğiniz güzel bir cevabınız olur: “Kendi işimi yapıyorum!”

RE/MAX Ahenk’te Kendi İşinizi Yapın!

RE/MAX Ahenk, kendi işinizi yapma fırsatı veriyor.
Girişimci bir ruha sahipseniz, hemen kendi işinizde çalışabilirsiniz. Gayrimenkul danışmanı olarak size kendi işinizde kariyer fırsatı veriyoruz.

RE/MAX Ahenk’te kendi işinizi yapmanın önemi:

  • Deneyimli ekip arkadaşlarımızın tecrübelerinden yararlanabilirsiniz.
  • Ekip arkadaşlarınızı seçerek, kendinize yeni bir yol haritası çizebilirsiniz.
  • Eğitim programlarımızla gayrimenkul alanında hızla büyüyebilirsiniz.
  • Hedef kitlenizi oluşturma ve bu kitleyi büyütme fırsatı yakalarsınız.

Kendi işinizi kurmak isteyen bir girişimci iseniz karar vermekten korkmayın!
Kararlarınızı ertelemeden size sunduğumuz fırsatları değerlendirin!
Performansınız kendi işinizin kazancını da belirleyecek!

RE/MAX Ahenk’in güvenli limanından hedeflerinize yani kendi işinize doğru yol almaya başlayın!
Unutmayın! Kendi işinizi yapmak geleceğiniz kadar önemli…

Şimdi işinizi RE/MAX Ahenk’e taşımak ister misiniz?
www.remaxahenk.com

0 cevaplar

Cevapla

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir